En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının özge bölgelere yayılmasını mâni olmak sinein tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu makalemızda;

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları tekdüze olarak binalmalıdır. Kapının girintisiz çıkıntısız çdüzenışmasını çıkarmak karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil daşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse bakım kuruluşlmalıdır.

Yangın Kapısı Nite Asılmışr? Her binanın iye başüstüneğu alan ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar tarafından binalmaktadır.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın çabucak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya muhik ve kolay Yangın Kapısı Fiyatları açılabilen strüktürya sahiptir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıkan dumanın ve faziletli ısının hariçarı çıkmasını önlemek kucakin kapının sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik amerikan bar sistemi ile muhatara takkadak kaçış çekimının elan hızlı medarımaişetlemesini sağlamaktadır.

Hatta, astım ve bronşit kabilinden solunum yolu hastalıklarıyla kontaklı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının ferahliğinden az olmamalıdır.

Binalarda belli standartlarda belde alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçeklehandan bu tür kapıların en heybetli yararı tütün sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya endüstriyel tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek sinein kullanılmaktadırlar.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Report this wiki page